ΠΡΟΦΙΛ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δημήτρης Καρπόζηλος

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

 

Ο Δημήτρης Καρπόζηλος  είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής της Karpozilos Constructions and Development Ltd, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών και της ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Λεμεσού. Από την ίδρυση της εταιρείας, Δημήτρης έχει εργαστεί σκληρά και με εξαιρετικό επαγγελματισμό προς το όραμά του και πέτυχε να χτίσει μια ισχυρή, υψηλής ποιότητας εταιρεία με μακρόχρονη φήμη και αξιοπιστία, πάντα με άριστη συνεργασία και σεβασμό προς τις προσδοκίες και ανάγκες του πελάτη.

Karpozilos

Constructions and

Development Ltd

Λάουρα Μιχαηλίδου

Υπεύθυνη Εργων

 

Η Λάουρα Μιχαηλίδου είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός (BSc Honors) του πανεπιστημίου Τhames Polytechnic του Λονδίνου και έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών. Είναι μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπροy (ΕΤΕΚ). Έχει αποκτήσει εκτενή πείρα τόσο με την εταιρεία Higgs & Hill στο Λονδίνο, καθώς και με διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες ως Πολιτικός Μηχανικός Εργοταξίου σε όλη την Κύπρο. Από το 2006 και έπειτα εργάζεται στην εταιρεία Karpozilos Constructions and Development Ltd ως εμπειρογνώμονας στην Επίβλεψη Εργοταξίου, στη Διαχείριση και Προγραμματισμό, καθώς και στην Υγεία και Ασφάλεια στην Οικοδομή.

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Πολιτικός Μηχανικός Εργοταξίου

 

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης κατέχει το 1st Class Honors στο μεταπτυχιακό Πολιτικής Μηχανικής από το πανεπιστήμιο Salford του Manchester το 2015. Όντας ένας ενεργητικός και φιλόδοξος νεαρός επαγγελματίας, έχει καταφέρει να αποκτήσει εμπειρία σε διάφορα έργα ανακαινίσεων, κατασκευών και ανάπτυξης στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της περιόδου κατάρτισής του τα τελευταία χρόνια. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2015, όπου και επικεντρώνεται στα εξωτερικά έργα και την καθημερινή επίβλεψη του εργοταξίου.

Fax +357 25 312 990

Tel. +357 99 445 851, +357 99 325 428, +357 25 322 116

P.O. Box 50565, 3607 Limassol, Cyprus

Email: karpozilos@cytanet.com.cy